May 30, 2023
News Ticker

Intervenții ale pompierilor! Ploile abundente au făcut ravagii în Dâmbovița!

Update fenomene meteo: Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în județul Dâmbovița, echipaje de pompieri au fost solicitate în mai multe localități: Târgoviște, IL Caragiale, Cornățelu (sat Slobozia), Bilciurești și Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curți și case. Astfel:

– în municipiul Târgoviște au fost inundate 8 gospodării pe strada Magrini, în 3 dintre acestea apa a pătruns în casă și 2 gospodării pe strada Fructelor. Pe strada Grădinari nu s-a confirmat situația anunțată.

– au mai fost inundate în IL Caragiale (1 curte), Cojasca – sat Iazu (1 curte), Finta (2 curți), Butimanu (1 curte), Răcari – sat Mavrodin (curte și casă) și Ciocănești – sat Cretu (curte și casă).

– în comuna Cornățelu, sat Slobozia pompierii au acționat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt care bloca drumul județean.

Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele metreo periculoase acționează în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale și 7 motopompe de la mai multe subunități de intervenție din județ.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1