December 2, 2023
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Săndoi & Co, 9 lovituri de piața transferurilor!

Chindia Târgoviște are planuri mari pentru viitorul sezon competițional, care va debuta în perioada 16 – 18 Iulie, după ce a reușit cea mai bună clasare (locul 7) din istoria clubului. Astfel, după ce l-a cedat la noul Farul Constanța (după fuziunea cu Viitorul) pe portarul Marian Aioani (21 de ani, goal keeper-ul Naționalei U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo), gruparea de sub Turn i-a achiziționat pe Marco Dulca, Paul Iacob, Cătălin Cabuz și Tiberiu Căpușă (e – Viitorul Constanța). De asemenea, Chindia a mai dat o lovitură pe piața transferurilor prin transferul lui Răzvan Matis și Florian Haita, ambii U21, tot de la Viitorul Constanța. Sergiu Suciu (ex – Serie B), albanezul Simo Rumbulakou (ex – UTA Arad) și Marian Șerban (ex – Universitatea Craiova) sunt alte 3 achiziții ale Chindiei Târgoviște, care mai negociază și cu Ovidiu Bic (ex – Universitatea Craiova).

În altă ordine de idei, după vizita medicală de marți, Săndoi & Co vor susține un prim meci de verificare, miercuri, 23 Iunie, cu Academica Clinceni, la ora 11:00, iar pe data de 28 Iunie vor pleca în cantonament la Săcele, lângă Brașov, unde vor juca alte 4 amicale, cu Farul Constanța, FCSB, Petrolul Ploiești și Csikszereda.

Mai multe informații, joi, 24 Iunie, de la Ora 17:30, alături de Marcel Ghergu – Președinte Executiv AFC Chindia Târgoviște, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1