Poliția Dâmbovița! Activitate de informare privind furturile din locuințe, la Clubul Pensionarilor din Târgoviște!


La nivel european, se desfășoară cea de-a treia ediție a  Zilei europene de prevenire a furturilor din locuințe.

 

Astfel, în acest context, și la nivelul județului Dâmbovița,  structura de analiză și prevenire a criminalității a organizat un seminar, în format hibrid, la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște, unde au participat două persoane private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului Mărgineni și Penitenciarul Ploiești-Târgșorul Nou.

 

Prin intermediul activității organizate, beneficiarii au primit informații cu privire la modurile de operare cel mai frecvent utilizate de hoți pentru sustragerea bunurilor din locuințe, acestea fiind multiple, de la efracție, chei potrivite, escaladare, până la împrietenire.

 

De asemenea, polițiștii au atras atenția celor prezenți cu privire la necesitatea adoptării măsurilor de prevenție pentru protejarea bunurilor personale și locuinței, le-au oferit sfaturi şi materiale cu recomandări preventive şi au subliniat cât de important este ca persoanele necunoscute să nu fie primite în locuință.

 

Totodată, la finalul activității, specialiști din cadrul Serviciului Județean Anticorupție au oferit informații cu privire la infracţiunile de corupţie.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1