September 26, 2023
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Emil Săndoi (mai) pierde 2 jucători pe care se baza!

Mai este exact o lună până la începerea noului sezon competițional, iar Chindia Târgoviște întârzie procedeze la achiziția de jucători care acopere pierderile suferite la finalul ediției trecute de campionat.

Astfel, după plecările lui Andrei Pițian și Denis Dumitrașcu la FC Argeș, Vadim Rață la FC Voluntari și renunțarea la Yameogoo, Berisha și Mihai Costea, Chindia Târgoviște riscă îl piardă (și) pe goal keeper – ul internațional Marian Aioani, dorit insistent de Viitorul Constanța. Mai mult decât atât, deși era dat ca sigur transferat de la Politehnica Iași, Doru Popadiuc nu s-a înțeles cu oficialii Chindiei și a părăsit gruparea de sub Turn.

La reunirea lotului nu au fost prezenți decât 12 jucători, în stand by fiind și situația celor 3 jucători împrumutați de la Viitorul Constanța. Atacantul Daniel Popa s-a căsătorit în weekend și a plecat în luna de miere (nefiind invitat niciun jucător la nuntă!), singurele achiziții certe ale Chindiei fiind Sergiu Suciu (mijlocaș din Serie B) și albanezul Simo Rumbullakou (ex – UTA Arad), 2 jucători experimentați.

În altă ordine de idei, Chindia Târgoviște și-a întărit staff -ul tehnic prin revenirea la echipă a preparatorului fizic Stelian Isac.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1