December 2, 2023
News Ticker

Revoltător! Vremurile de altădată au revenit! Gravă încălcare a drepturilor și libertăților cetățenești în cazul primarului din Cojasca!

Apar noi amănunte șocante în cazul reținerii primarului comunei Cojasca, Victor Gheorghe, arestat abuziv, fără a beneficia de dreptul constituțional de apărare, caz stupefiant, în care au fost încălcate drepturile și libertățile cetățenești.

Concret, deși dreptul la apărare este garantat de Constituție, deși există art.6 CEDO, care prevede un proces echitabil într-un termen rezonabil, Poliția Dâmbovița neagă dreptul apărătorilor primarului din Cojasca să consulte dosarul.

Aceștia, încă de ieri, au solicitat studierea dosarului pentru verificarea acuzațiilor și, în pofida prevederilor Codului de Procedură Penală, Poliția extinde cercetările pentru alte fapte, lăsând, atât suspecți, cât și apărătorii, într- o beznă completă, ignorând dreptul la apărare și dreptul de a-ți formula și pregăti apărarea și dreptul de a opina asupra acuzării.

Organele de urmărire penală merg pe o procedură necunoscută, o procedura străină aparatorului, lucru interzis de lege, din noua procedură procesual penală. Singura armă a avocaților este doar CUVÂNTUL, iar această armă este negată.

Vremurile de altădată au revenit!

Trist, dar adevărat!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1