February 28, 2024
News Ticker

PNL Dâmbovița, Riposta! Ceea ce trebuie să înțelegem este că LEGEA e LEGE pentru toți!

Acuzațiile halucinante ale unor lideri PSD, potrivit cărora cercetarea unor presupuse încălcări ale legii la Cojasca ar reprezenta, nici mai mult, nici mai puțin decât un act de poliție politică, dovedește fără echivoc faptul că politrucii d-lui Ciolacu nu-și pot depăși condiția de moștenitori ai PCR, rămânând tributari reflexelor anti-democratice care i-au făcut atât de nepopulari printre români!

Să spui, de la tribuna Parlamentului, așa cum face dep. Popa, că ”poliția condusă de dl. Guran a intrat peste niște oameni în casă” la Cojasca, este mai mult decât un găunos exercițiu de retorică politicianistă, reprezintă o incalificabilă mistificare a adevărului, o grosolană tentativă de manipulare a cetățenilor acestei țări.

La Cojasca, sub coordonarea unui procuror și cu mandat semnat de un judecător, polițiștii au efectuat percheziții într-un dosar privind eliberarea mai multor vize de flotant pentru persoane care nu ar fi locuit niciodată la adresele specificate în documente. Desigur, până la finalizarea cercetărilor, toate persoanele vizate se bucură de prezumția de nevinovăție.

De ce, însă, țipă ca din gură de șarpe liderii PSD? Să aibă legătură cu vorba din popor care spune că cel care strigă cel mai tare ”Hoții!” este chiar cel prins cu mâna-n buzunarul victimei?

Alungați de la putere prin votul cetățenilor acestei țări, liderii social-democrați se dovedesc, o dată în plus, incapabili de a înțelege fundamentul unui stat de drept și rolul instituțiilor statului într-o societate democratică.

PNL respinge categoric orice acuzație privind ingerința politicului în activitatea poliției sau a justiției. Ceea ce trebuie să acceptăm este că LEGEA e LEGE pentru toți. Și când ne convine și când nu pică prea bine.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1