December 2, 2023
News Ticker

Lovitură de teatru! Află cine este noul președinte USR Târgoviște!

Lovitură de teatru pe scena politică târgovișteană! USR și-a ales noua structură de conducere la nivelul Organizației Municipale USR Târgoviște, cu rezultate absolut surprinzătoare! Fostul președinte, Dan Mărgărit, a pierdut alegerile pentru funcția de vicepreședinte și nu a fost ales (nici măcar) în Biroul Politic Local.

Marius Calomfirescu, consilier local municipal, este noul președinte USR Târgoviște, care a candidat singur pentru această funcție.

Dar iată care a fost rezultatul votului :

Membri Biroul Politic Local (Vicepreședinți) :

  1. Eugen Dumitru – 111 voturi.
  2. Ionuț Mircea Mihai Lică – 109 voturi.
  3. Florentin Militaru – 88 voturi.
  4. Dragoș Popescu – 82 voturi

Membri supleanți :

  1. Dan Mărgărit – 55 voturi.
  2. Gabriel Mihăilă – 47 voturi.
  3. Ionut Daniel Chirică – 41 voturi.
  4. Alin Mihai Predescu -18 voturi.

De remarcat alegerea senatorului Dragoș Popescu în conducerea USR Târgoviște (vicepreședinte), deși locuiește în satul Ghimpați, orașul Răcari (Sic !)

Potrivit unor surse, Dan Mărgărit își va anunță retraferea din calitatea de membru supleant al Biroului Politic, dar (și) de la Departamentul de Comunicare al USR Târgoviște, motivat de rezultatele înregistrate la alegerile interne.

Dan Mărgărit ar fi vrut candideze la conducerea județeană a USRPLUS, la concurență cu deputatul Daniel Blaga. În aceste condiții, evident nu se mai pune problema, iar Daniel Blaga are cale liberă către conducerea USRPLUS Dâmbovița“, ne-a mărturisit o sursă internă sub protecția anonimatului.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1