September 28, 2022
News Ticker

Exclusiv! Află plecările și venirile de la Chindia Târgoviște! Vom fi mult mai puternici!

Lotul Chindiei Târgoviște va suferi modificări înaintea debutului în noul sezon competițional, iar oficialii grupării de sub Turn dau asigurări echipa antrenată de Emil Săndoi va deveni mult mai puternică.

La capitolul plecări, s-a renunțat la serviciile următorilor jucători : Yameogoo, Berisha, Mihai Costea și Cristian Cherchez, Andrei Pițian și Denis Dumitrașcu au semnat cu FC Argeș, Neicuțescu s-a întors la Dinamo, iar Chindia negociază încă cu Vadim Rață și Daniel Popa. De asemenea, cei 3 jucător împrumutați de la Viitorul vor rămâne la Chindia Târgoviște și în sezonul următor : Tiberiu Căpușa (23 ani), Paul Iacob (24 ani), Marco Dulca (22 ani), dar Chindia Târgoviște se află în tratative cu Viitorul Constanța pentru alți 3 jucători (2 Under 21). Până acum , înainte de reunirea lotului, noutățile ar fi Sergiu Suciu ( mijlocaș,31 ani, ex – Juve Stabia, Serie B), Doru Popadiuc (mijlocaș, 26 ani, ex – Politehnica Iași) și Simo Roumpoulakou (fundaș, ex – UTA Arad), jucători doriți de către antrenorul Chindiei, Emil Săndoi.

Avem foarte multe discuții, negocieri, dar sunt impresari care le promit marea cu sarea jucătorilor. În momentul de față cred avem mai mulți agenți de jucători decât jucători și toată lumea visează la zeci, mii de euro comisioane ș.a.m.d. Ceea ce nu este cazul la Târgoviște, pentru eu cred am gestionat foarte bine situația din acest punct de vedere. Avem discuții cu Viitorul Constanța pentru cei 3 jucători împrumutați, opțiunea lor este rămână la Târgoviște, agenții îi transferă ba pe la Rapid, ba la FC Argeș, nu este nimic adevărat, cei 3 jucători vor rămâne la Târgoviște.Mai sunt 3 jucători interesanți pe care vrem -i luăm de la Viitorul Constanța, 2 sunt Under, care ne-ar fi extrem de utili. Emil Săndoi și-a exprimat dorința de a-i transfera, pentru sunt mult mai interesanți decât cei care au plecat de la noi. Mai avem discuții și cu alți 3 jucători, marți sau miercuri finalizam negocierile, jucători foarte buni, care ne vor ajuta foarte mult în sezonul viitor, astfel încât Chindia devină mult mai puternică“, ne-a declarat Marcel GherguPreședinte Executiv AFC Chindia Târgoviște, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1