April 12, 2024
News Ticker

Alina Milea, Vicepreședinte PNL Târgoviște! Comunicarea este cheia lucrului în echipă!

17 Iunie 2021! Aceasta este data alegerilor la Organizația Municipala PNL Târgoviște, care se va desfășură la Casa de Cultură a Sindicatelor.în prezenta a peste 300 de delegați, cu respectarea restricțiilor generate (încă) de pandemie. 4 liberali târgovișteni și-au anunțat candidatura la șefia Organizației Municipale : Aurelian Cotinescu, Alina Milea, Cătălin Furtună și Marian Stânciu. Potrivit unor surse interne, bătălia finală se va da între primii 2 candidați, Aurelian Cotinescu (actualul președinte PNL Târgoviște) și vicepreședintele Alina Milea, șefa Comisiei de Politici Economice și Mediul de Afaceri, și arhitect de succes în comunitatea dâmbovițeană.

La evenimentul politic de joi și-au anunțat participarea (și) parlamentarii PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran (liderul Organizației Județene) și deputații Gabriel Plaiașu și Liviu Balint.

Dragi colegi, stimați prieteni,

Hristos s-a inaltat!

Ca vicepresedinte al Organizatiei PNL Targoviste pe Comisia „Politici Economice, Mediu de afaceri” imi anunț public candidatura pentru funcția de Președinte al Organizației PNL Targoviste la următoarele alegeri interne din data de 17 Iunie 2021. Fac acest lucru pentru ca:

Imi doresc ca activitatea consilierilor locali sa fie coordonata in asa fel incat sa fie formulate propuneri de hotarari spre a veni in intampinarea dorintelor locuitorilor Municipiului;

Cu aprobarea BPM imi doresc sa fie invitati la sedinte, specialisti pentru a participa la dezbateri pe domenii de activitate;

Voi aduce langa mine consilieri onorifici pentru a ne prezenta opinia lor privind modul de abordare si rezolvare a problemelor cetatenilor;

Voi pune un mare accent pe partea de organizare cu o evidenta clara a membrilor inclusiv pe partea de resurse umane astfel incat partidul sa aiba oameni pregatiti profesional pe toate domeniile. De asemenea, voi pune un mare accent pe dezvoltarea Organizatiilor de tineret, de femei, de pensionari si oameni de afaceri, fiecare avand un rol bine definit in buna functionare a BPM si in gestionarea problemelor diverselor categorii socio-profesionale din Municipiu;

Impreuna, prin consultari si dialog, dar cu respectarea dispozitiilor statutare doresc si sper sa facem o echipa puternica care sa fie fanionul Organizatiei Judetene, cu care Targovistea, sa fie a targovistenilor sub conducere PNL in anul 2024.

Si nu in ultimul rand, imi doresc sa se respecte valorile liberale si voi sprijini instaurarea meritocratiei in Organizatie.

#PrinNoiInsineConstruimLIBERI

 

Noi trebuie sa dam tonul lucrului in echipa. Comunicarea este cheia lucrului în echipă. Pentru a avea succes este nevoie de o comunicare clară, frecventă si mai ales libera, în care membrii sunt dispuși să își împărtășească ideile și să primească feedback constructiv.

Avem nevoie de reguli pentru ca fiecare persoana sa se simta respectata si in siguranta. Trebuie sa invatam sa ascultam!!!! “, a mărturisit Alina Milea.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1