May 29, 2024
News Ticker

Ploile abundente au facut ravagii în Dâmbovița! Gospodării întregi afectate!

Urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase, ploi bundente și vânt, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pucioasa intervine în Pucioasa pe strada Unirii unde s-a acumulat apă în 3 gospodării și un echipaj de pimpieri de la Detașamentul Târgoviște intervine în Târgoviște, Calea Ploiești pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă fiind afectat un sens de circulație.

Update fenomene meteo periculoase:

  1. În Târgoviște, pe strada Fructelor se acționează pentru evacuarea apei din casă și curte. Intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște.
  2. Răzvad, Valea Voievozilor, apa a inundat mai multe curti si grădini și prezintă riscul de a pătrunde în unele locuințe. Este inundat și un depozit al unui operator economic din zona stației de distribuție carburanți.

În zonele afectate de inundații peste 20 de pompieri acționează cu 5 autospeciale, 3 motopompe Novus 2000 și 6 motopompe transportabile.

Update 2 fenomene meteo periculoase:

În Valea Voievozilor, zona Hanul Voievozilor, un copac prezintă pericol pentru cetățeni și traficul rutier, acesta fiind înclinat și se sprijină pe cablurile de curent. Intervine și operatorul de furnizare a energiei electrice care a oprit alimentarea cu curent și un echipaj de intervenție cu autospeciala pentru lucru la înălțime pentru îndepărtarea copacului.

Update 3 fenomene meteo:

Echipaje de pompieri acționează în Moreni, Ulmi și Răzvad pentru evacuare apă. Peste 50 de gospodării au apa în curte, în 10 locații sunt afectate beciurile și în 3 cazuri apa a pătruns în casă.

În teren acționează peste 40 de pompieri cu 10 autospeciale și 8 motopompe pentru evacuarea apei. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1