June 13, 2024
News Ticker

Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu! Vom protesta în fața Primăriei Târgoviște!


Informare :

  1. In completare la comunicările anterioare, Tribunalul Dambovita a admis cererile privind acordarea stimulentului financiar de 2500 lei, pentru urmatorii salariati ai DAS Târgoviște …fara a mai preciza și nr de dosar:

– BOLCAŞ FLORENTINA IOANA

– BARBU ALEXANDRINA

– MORĂRESCU VERONICA

– NEACŞU DOINIȚA

– ALBU ELENA

– RĂDOI ANGELICA

– GHIBEA ANA

– DINU FLORINA RAMONA

– NEAGU COSTINEL LEOPOLD

  1. Dosarul nr 5511/120/2020* a fost respins pentru ca nu a avut anexa la fisa postului ( Toader Mihaela Roxana ) și conducerea DAS Târgoviște a susținut că nu au existat alte sarcini pe perioada starii de urgență. Vom face apel dacă vom putea dovedi cu martori ca au existat aceste sarcini!
  2. SÂMBĂTĂ 26 IUNIE, INTRE ORELE 14,00-16,00 VOM PROTESTA ÎN FATA PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE. ESTE TIMPUL CA ALEȘII LOCALI SĂ-I CUNOASCĂ PE CEI NEMULȚUMIȚI !
  3. Este jignitoare atitudinea reprezentanților municipalității locale care declară că sunt deranjați de protestul anunțat și se arată foarte preocupați de cununiile civile care au loc sâmbăta!

Le transmitem pe această cale că ,, unde-i lege nu-i tocmeală ” și să nu-şi imagineze că vom permite să domnească în Târgoviște, …. Legea bunului plac ”

VOM PROTESTA!

Nicolae Dragodănescu

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1