May 29, 2024
News Ticker

Liderul PSD, Ionuț Săvoiu, neiertător! Intrebări adresate Ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă!

Liderul PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, specialist în drumuri (șeful Departamentului pentru Transporturi), ex – deputat și administrator public al județului, președintele Uniunii Geodezilor din România, a adresat o serie de întrebări Ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Oficialul PSD, neiertător la adresa lui Drulă, îl chestionează pe marginea drumului Târgoviște – Sinaia, proiectul lărgirii pe 4 benzi a DN 71, dar și în ceea ce privește podul de la Pucioasa.

“Ne învață domnul Ministru Drulă, care se pricepe la toate, l-am văzut, în ultima vreme, exuberant în postările domniei sale, în special cu investiții pornite de pe vremea guvernării PSD, cum este Drumul Expres către Craiova și multe altele, centuri ocolitoare s.a.m.d., văd toate sunt minunate acum, de când este dânsul la guvernare, dar uită ne spună cine le-a pornit. Pe de alta parte, descoperă și ne lecții, ne învață ce înseamnă preliminary design. Îl anunț eu este un studiu de fazabilitate, de fapt, în domeniul drumurilor. Indiferent cum o faci, trebuie faci modelarea terenului, de la început, geotehnica, deci, stea liniștit, nu este preliminary design, este un studiu de fezabilitate. S-a scos la licitație acest proiect, s-au depus 7 oferte, e o veste bună, avem Drumul Expres, care poate fie și Autostrada către Târgoviște. Un singur lucru l- întreba : de ce nu se continuă proiectul de lărgire aprobat, de la Bâldana la Târgoviște?! De ce nu se continuă acest proiect, care rezolvă problema traficului și a accesului investițiilor către Dâmbovița încă de acum. Nu stăm mai așteptam următorii 7 ani până se face Autostrada la Târgoviște sau Drum Expres, cum îl place domniei sale -i spună. Și l- mai întreba pe dl. Ministru, tot în exuberanță, ne spună când, efectiv, vedem în SICAP, licitația de la Târgoviște la Sinaia?! Pentru suntem anunțați a nu știu câta oară, de la începutul anului, de vreo 5 ori ne-a anunțat, se ralanseaza licitația, dar nu se relansează. Suntem în luna Iunie, domnia e la Guvern din decembrie, din septembrie – octombrie se știa nu exista ofertanți pe Târgoviște – Sinaia, practic, în noiembrie s-au mai făcut niște revizuiri de buget, deci, ALO, suntem la 6 luni de când acest proiect este blocat! Cu fonduri asigurate, grant – uri! Când, sunt curios când ?! Și nu uite de podul de la Pucioasa, care are durata de viață expirată, se circulă acolo pe un pod de tablă. A spus scoate la licitație, dar n-a spus când“, a mărturisit Ionuț SăvoiuVicepreședinte PSD Dâmbovița, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1