April 12, 2024
News Ticker

Exclusiv! Află noutățile de la Chindia Târgoviște! Ce jucători au plecat!

Chindia Târgoviște a izbutit cel mai bun sezon din istoria clubului, locul 7 și campioana playout – ului, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României și disputarea semifinalei barajului pentru calificarea într-o competiție europeană, UEFA Conference League.

Cea mai bună veste pentru miile de suporteri ai Chindiei este, fără îndoială, anunțul antrenorului Emil Săndoi și al președintelui Marcel Ghergu privind același staff tehnic și pentru viitoarea ediție de campionat.

Emil Săndoi nu mi-a spus, dar sunt convins că a avut foarte multe oferte de la alte echipe. A ales să continue munca începută la Chindia și să obțină cel puțin aceleași performante“, ne-a declarat Marcel Ghergu.

La nivelul lotului de jucători, Pițian și Dumitrașcu au ales plece la FC Argeș, Neicuțescu s-a întors la Dinamo după expirarea împrumutului, iar Diaz, Yameogoo, Berisha și Mihai Costea și-au reziliat contractele cu gruparea de sub Turn. Vor continua sub bagheta antrenorului Emil Săndoi – Neguț, Florea, Aioani, Cornel Dinu, Daniel Popa, Corbu, Șerban, Atanase, Cherchez, Celea, discuții pentru prelungirea contractelor urmând fie finalizate în zilele următoare în cazul lui Daniel Popa și Cristian Cherchez. Popa are oferte și de la alte echipe, ca și goalkeeper-ul Marian Aioani, selecționat la echipa națională pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Vor rămâne foarte mulți jucători din sezonul trecut, suntem în tratative și cu alți jucători, dar vom rămâne în zona în care, deocamdată, nu vom avansa niciun nume până la finalizarea negocierilor. Cei 3 jucători împrumutați de la Viitorul au șanse mari să continue cu noi, chiar să-i achiziționam definitiv, în condițiile în care și ei vor să continue sub comanda lui Emil Săndoi. Încercăm să facem cele mai bune alegeri, avem foarte multe oferte de jucători, sunt foarte multe discuții, mulți vor să vină să joace la Chindia, pentru că noi oferim siguranță și echilibru. Sper să fim inspirați ca și până acum, sper să revenim acasă cu totul și, cu siguranță, după finalizarea lucrărilor de modernizare la Stadionul Eugen Popescu, vor veni și sponsori privați, vor veni lângă noi și oameni de afaceri“, ne-a mărturisit Marcel Ghergu – Președintele Executiv AFC Chindia Târgoviște, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1