September 25, 2022
News Ticker

Centrul Europe Direct Târgoviște! Află programul estimativ pentru luna Iunie!

4 iunie – reprezentație de teatru forum cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – dușmanul de dincolo de ecran în cadrul campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva! la Biblioteca Municipală Moreni.

 

11 iunie – Ora de informare europeană cu tema Și eu sunt cetățean european! la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște, coordonator prof. Camelia Lepădat – online sau față în față.

 

15 iunie – Ora de informare europeană cu tema Pactul ecologic european la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște, coordonator prof. Anca Rafira – online sau față în față.

 

17 iunie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment cu tema O Europă pregătită pentru era digitală. Activitatea va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Găești – judeţul Dâmbovița şi va avea loc față în față la Biblioteca Comunală Mătăsaru – Punct de informare europeană sau online prin platforma Webex.

 

26 iunie – Ora de informare europeană cu tema Cetățenie europeană la Grădinița P.N. Drăgăești-Pământeni-Mănești, coordonator prof. Aurelia Iliuță – online sau față în față.

 

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

REDACTAT:

Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1