Andrei Pițian, mesaj emoționant după despărțirea de Chindia Târgoviște! Vă doresc mult succes tuturor!


După 2 ani petrecuți la Târgoviște, am simțit ca a venit momentul unui nou capitol pentru mine.

Profesional vorbind, pentru mine, Chindia reprezintă locul in care m-am pus pe picioare ca și jucător, locul in care mi s-a dat cea mai mare încredere, in care am avut cea mai mare constanta, am progresat cel mai mult, locul unde m-am simțit cel mai apreciat.

După un prim sezon extrem de greu, lipsit de rezultate și satisfacții prea multe, in care doar conjunctura ne-a ajutat sa rămânem in Liga 1, a urmat acest ultim sezon superb, in care am format un grup puternic, unit, cu foame de afirmare, iar asta s-a văzut in rezultatele și numeroasele surprize plăcute pe care le-am produs.

Rămân după acești doi ani cu multe amintiri frumoase, mulți prieteni, și nu in ultimul rând, cu un loc de suflet.

Pentru toate acestea, vreau sa va mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat in aceasta perioada, începând de la conducere, antrenori și toți membrii staff-ului tehnic și medical, colegilor cu care am împărțit vestiarul și terenul, tuturor persoanelor din anturajul clubului care au încercat mereu sa fie alături de noi și sa ne ofere cele mai bune condiții, și nu in ultimul rând, pătimașilor susținători ai echipei, care pentru mine personal, au reprezentat cea mai plăcută surpriza!

Aștept cu nerăbdare momentul in care echipa se va întoarce acasă, la Târgoviște, și ne vom reîntâlni ca și adversari pe teren, prieteni in afara! Va doresc mult succes tuturor și sa ne revedem cu bine! Pe curând!

 

Andrei Pițian

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1