December 9, 2023
News Ticker

Albinuța – Dâmbovița! Liderul CJD, Corneliu Ștefan, vizită în Republica Moldova!

La sfârșitul săptămânii trecute, am vizitat cu mare plăcere grădinița construită cu fondurile Consiliului Judeţean Dâmboviţa în comuna Ruseștii Noi din raionul Ialoveni, Republica Moldova.

“Albinuța-Dâmbovița”, așa cum a fost numită grădinița, ajută foarte mult autoritățile din Ialoveni, iar zecile de copii își desfășoară acum activitățile în condiții foarte bune.

De asemenea, am avut o întâlnire extrem de interesantă și constructivă cu președintele Consiliului raionului Ialoveni, Mihail Silistru, și doamnele vicepreședinte Victoria Marian-Bogos și Galina Tonu.

Ialoveniul va primi în continuare tot sprijinul și ajutorul nostru, iar autorităților locale le-am lansat invitația de a susține proiecte care pot aduce un plus în viața comunităților lor.

Am ținut să le precizez partenerilor noștri din Ialoveni că voi întreprinde tot ceea ce ține de mine și de Consiliul Județean Dâmbovița pentru a crea cât mai multe oportunități de colaborare între oamenii de afaceri dâmbovițeni și cei din Ialoveni.

A fost o întâlnire benefică pentru ambele părți, iar concluzia principală este că Dâmbovița trebuie să aibă un rol important în dezvoltarea raionului Ialoveni.

Le mulțumesc, încă o dată, autorităților din Ialoveni pentru primire și sper ca în curând acestea să ne întoarcă vizita!

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1