April 20, 2024
News Ticker

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România! Doi ani de la alegerile europarlamentare! “Își mai aduce cineva aminte de Rovana Plumb?”

S-au împlinit acum câteva zile 2 ani de la alegerile europarlamentare din 2019, alegeri care au setat, cumva, așezarea politică Putere – Opoziție pentru următorii ani. Am urmărit să văd comentariile din spațiul public pe acest subiect, dar n-am găsit mai nimic.
O să pun eu câteva referințe pentru ce a însemnat momentul de acum 2 ani.
📌 Pentru PRO România era primul examen electoral și l-am trecut cu bine. Am obținut 6,6% și 2 europarlamentari (unul a plecat, fidel principiului traseismului de succes). Eram un partid nou-înființat, o mână de oameni, cu entuziasm și curaj de a spune lucrurilor pe nume.
📌 Corina Creţu a rămas alături de noi și s-a dovedit în toți acești ani că este printre foarte puținii parlamentari europeni cu pricepere, expertiză în politici europene, recunoaștere la nivelul liderilor europeni etc.
📌 Prin comparație: își mai aduce aminte cineva de personajul Rovana Plumb? Acum 2 ani, era deschizătoarea listei PSD la alegerile europarlamentare și sufoca spațiul public prin toxicitate, dispreț, suficiență. Ea și cei din jurul ei (mulți pe care-i vedem și acum în prima linie din partid). Din postura asta de cap de listă, a dus PSD la cea mai rușinoasă înfrângere din istorie, dovedindu-se un pietroi la gâtul partidului.
Era atunci președintele PSD Dâmbovița și mare iubitoare de dâmbovițeni. A mai văzut-o vreun dâmbovițean de la alegeri? Știe vreun dâmbovițean ce-a făcut Rovana Plumb pentru județ sau pentru țară în timpul ăsta? NIMIC. ZERO. Rușinos personaj pe sigla Partidului Social Democrat.
👉 Altfel, rămâne cum am stabilit: entuziasmul și curajul din 2019 vor fi mereu atuurile PRO ROMÂNIA. Dacă vom adăuga la asta și o #organizare pe măsură, vom fi în 2024 acel partid puternic în care am crezut și cred în continuare. Noi și mulți alții.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1