February 25, 2024
News Ticker

CICOM, producător român de înghețată din Târgoviște, cu afaceri de 38 milioane lei!

♦ „Concurăm cu producătorii externi de mărci private care, atât anul trecut, cât şi în acest an, au beneficiat de subvenţii pentru susţinerea producţiei.“

Reprezentanţii companiei Cicom din Târgovişte, deţinută de soţii Cornel, Daniela şi fiica lor Ioana Coman, care produce îngheţată sub brand propriu şi mărci private, spun că cea mai mare provocare cu care s-au confruntat în prima jumătate a anului  a fost să facă faţă presiunii de creş­tere a preţurilor pentru materii prime şi ambalaje, astfel încât să nu crească prea mult preţul produ­sului finit şi să nu mai fie competitivi.

„Noi concurăm cu producătorii externi de mărci private care, atât anul trecut, cât şi în acest an, au beneficiat de subvenţii pentru susţinerea producţiei. Au primit subvenţii atât pentru materiile prime, cât şi pentru producţia realizată“, spune Daniela Coman, acţionar al Cicom. Ea a răspuns la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării unei noi ediţii a anuarului de business „Cei mai mari jucători din economie“.

Sursa- zf.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1