February 27, 2024
News Ticker

Primăria Târgoviște! Combaterea insectelor zburatoare și târătoare!

ANUNȚ ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, anunță că în perioada 02.06.2021 -21.06.2021 se va derula o acțiune de dezinsecție pe domeniul public.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (tigru de platan, țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerul Sănătății și de cel al Mediului, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K – OTHRINE SC 25 ( FLOW ), SOLFAC COMBI N.F.,
SOLFAC EW 50, FASTAC ACTIV, FENDONA, FASTER 10 CE , KARATE  ZEON, EXIT 100SC/EC, MICROSIN.
Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 23.00 – 06.00 și vizează parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.
Programul va suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1