February 28, 2024
News Ticker

Drum lin printre stele! A murit (și) Ion Dichiseanu! Marele actor avea 87 de ani!

  • Actorul Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani
  • Actorul a murit joi, în jurul orei 15.00
  • Ion Dichiseanu se afla internat la Spitalul Floreasca după ce s-a infectat cu o bacterie

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani. Actorul se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală de la începutul anului.

Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica actorului. Acesta se afla internat de mai multe luni la Spitalul Floreasca.

Pe 15 mai, fiica actorului scria pe contul ei de Facebook „În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se

îndeplinească dorința”.

Tot pe Facebook, fiica actorului, Ioana, a postat un mesaj prin care le cerea oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata”, scria fiica artistului.

Fiica artistului spunea, la Antena 3, că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, declara Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

Apoi, la o biopsie, o bacterie i-ar fi infectat plămânul.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1959.

Sursa-alephnews.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1