December 2, 2023
News Ticker

1, 55 milioane lei, prejudiciu! Fratele lui Ion Dolănescu și 22 de lăutari, reținuți pentru înșelăciune, fals, uz de fals și declarații false, la Târgoviște!

*Cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals, uz de fals și fals in declarații *

Pe parcursul acestei zile, ca urmare a activităților de cercetare desfășurate in cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals, uz de fals și fals in declarații, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus in aplicare 24 de mandate de aducere. Toate persoanele au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada octombrie 2020- aprilie 2021, cu ajutorul administratorilor a doua societăți comerciale, ar fi fost întocmite in fals contracte de prestări servicii din care sa rezulte ca activitatea artistica a bănuiților ar fi fost afectată de pandemia de COVID – 19.

Totodată, în baza declarațiilor întocmite in fals, persoanele in cauza ar fi obținut indemnizații din partea Agenției de Plăti și Inspecție Socială, fiind creat un prejudiciu de 1.550.000 de lei.

Fata de 23 de persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște  pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1