February 25, 2024
News Ticker

Breaking News! Felix Goldbach, noul manager al Teatrului Alexandru Davila din Pitești!

Muzicianul Felix Goldbach a câștigat concursul de manager al teatrului din Pitești În urma desfășurării celor două etape ale concursului de proiecte de management pentru Teatrul „Al. Davila” Pitești organizat de Consiliul Județean Argeș, cursa a fost câștigată de candidatul care a obținut media 8,99. Pe surse am aflat că este vorba despre Felix Goldbach, lector universitar doctor la Universitatea „Valahia” Târgoviște, prof. dr. de muzică camerală în clarinet și saxofon. La prima etapă, acesta a fost notat cu 9,05, iar la a doua, cu 8,92.

Contracandidatul său a obținut pe linie 7,88, iar dacă este nemulțumit de rezultat, acesta poate să depună contestația astăzi și mâine, la serviciul Resurse Umane.

Reamintim că în cursa pentru șefia teatrului din Pitești s-au înscris șase candidați: Constantin Cotimanis, actualul manager al instituției, regizorul Bogdan Cioabă, George Diaconescu, fostul șef al secției Estradă, Mihai Savu, actor la teatrul „Așchiuță”, Silviu Deaconescu, dirijor și solist la Filarmonica Pitești și muzicianul Felix Goldbach.

 

Sursa- ziarulargesul.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1