September 29, 2022
News Ticker

Așa NU se mai poate! Trafic infernal în Târgoviște și Răzvad din cauza DJ 711!

Trafic infernal în Târgoviște și Răzvad din cauza lucrărilor (proaste) care se execută pentru reabilitarea și modernizarea DJ 711, în zona Nisipuri. TIR – iștii înjură de mama focului, obligați rămână în coloane interminabile, drumul de la Răzvad la Târgoviște putând fi parcurs în câteva ore bune. Intrările în Municipiul Târgoviște (toate!) au devenit de-a dreptul sufocante, nervii conducătorilor auto fiind întinși la maxim.

“Trebuie să duc copiii la școală, pentru că onor guvernanții n-au mai acordat gratuitate transportului pentru elevi. Mă scol în fiecare dimineața la 5, că să nu prind traficul îngrozitor și tot degeaba. Parcă a înnebunit lumea!”, ne-a mărturisit un șofer extrem de indignat.

Zilnic, în Târgoviște intră și ies zeci de mii de autoturisme, iar accidentele nu întârzie apară (și) din cauza stresului și al nervilor provocați de intensitatea ieșită din comun a traficului rutier.

Am făcut o analiză și am constatat că, într-o singură dimineață, au intrat în Târgoviște aproape 11.000 de autoturisme !“, a declarat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Chiar avem o problemă majoră ! Toți TIR – istii intră pe site – ul Primăriei și ne înjură pentru calvarul prin care trec. Au perfecta dreptate, că și eu pățesc același lucru din cauza lucrărilor la DJ 711“, ne-a mărturisit Emanuel Spătaru – Primarul Comunei Răzvad.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1