May 28, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Forțele de Ordine, descinderi în forță la Brezoaiele și Lungulețu!

La data de 16 mai, în intervalul orar 08:00-14:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea respectării legislației în contextul pandemiei de COVID-19.

La activități au fost angrenați polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și polițiști de la Poliția Orașului Răcari.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 198 de persoane, au fost controlate 132 de autovehicule și au fost verificate 11 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.435 de lei. Cele mai multe sancțiuni, 60, au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 4 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1