September 27, 2022
News Ticker

Box – CS Târgoviște! 3 Medalii pentru elevii antrenorilor Gheorghe și Alexandru Stan la Cupa României!

Ediția din acest an a Cupei României pentru cadeți a fost un real succes pentru pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște. Boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au obținut rezultate deosebite la competiția găzduită de sala de sport a Universității ” Aurel Vlaicu”  din Arad, în perioada 10-15 mai. În urma unor evoluții foarte bune, pugiliștii clubului nostru au reușit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Cel mai prețios rezultat a fost obținut de Raul Voicu, la categoria +90 de kilograme. În urma unei evoluții excelente, sportivul clubului nostru a cucerit aurul după ce obținut victorii pe linie în ringul arădean.

Alți doi pugiliști de la CS Târgoviște care au urcat pe podium au fost Mario Anca (cat. 90 kg) și Alexandru Marcu (72 kg). După ce au ieșit învingători în finalele mici, ambii au intrat în posesia bronzului.

În schimb, la copii, într-un test de verificare, Sașa Moiceanu a devenit câștigătorul categoriei 36 de kilograme.

Cupa României de Cadeți s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în actualul context epidemiologic.

Următoarea competiție la care vor lua parte pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște este Cupa României pentru juniori, ce va fi găzduită de orașul Zalău, în perioada 25-30 mai.

Sursa- cstargoviste.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1