February 23, 2024
News Ticker

PRO România Dâmbovița! Primele alegeri interne, la Șelaru, Mătăsaru și Uliești!

Am demarat procesul de alegeri interne în PRO România Dâmbovița / primele alegeri au fost în organizațiile locale din Șelaru, Mătăsaru și Uliești. Obiectivul până la finalul acestui an, să constituim organizații solide și să facem alegeri în toate cele 89 de filiale, culminând cu alegerile pentru conducerea județeană.

Vreau să fac și câteva mențiuni. E un efort organizatoric uriaș pe care ni l-am propus, într-o perioadă nu tocmai ușoară. Dar sunt bucuros să văd că toți cei care au susținut proiectul nostru anul trecut, cvasitotalitatea dintre ei oameni noi în politică și administrație, dezamăgiți de prestația „vechilor” partide, au rămas lângă noi, ba au convins și pe alții să ni se alăture. E genul de implicare pe care îl aștept din partea tuturor organizațiilor din țară, să creștem om cu om, în fiecare sat, comună, municipiu.

Vedeți că liderii naționali precum Victor Ponta și Corina Cretu sunt din ce în ce mai prezenți în spațul public, cu opinii pertinente pe subiectele majore. Dar efortul lor de promovare națională trebuie dublat de efortul nostru de organizare. În 2024 vom fi un partid important, relevant, pe propriile noastre picioare, dacă vom fi mai bine organizați decât în 2020. Vă promit!

Adrian Țuțuianu – Președinte PRO România Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1