Primarul Târgoviștei dezminte categoric zvonurile! Chindia este una dintre puținele echipe care are stabilitate financiară!


Chindia Târgoviște este una dintre putinele echipe din România care are stabilitate financiară, susține Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, care a dezmințit categoric zvonurile apărute, conforma cărora elevii antrenorului Emil Săndoi ar fi neplătiți de câteva luni.

Zvonistica din Târgoviște este una la cote ridicate! Bineînțeles că jucătorii nu sunt neplătiți, bineînțeles că niciodată n-a fost o situație mai bună din punct de vedere financiar la echipa, așa cum se zvonea, că nu se mai face stadionul, așa se întâmplă și acum. Nu ! Nu este adevărat! Jucătorii sunt plătiți, este stabilitate financiară, iar Chindia este una dintre puținele echipe care se bucură de stabilitate financiară, grație eforurilor Primăriei Târgoviște și ale Consiliului Județean Dâmbovița, exclusiv cele 2 instituții“, ne-a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1