December 2, 2023
News Ticker

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! MOBEX DB-21 va duce la perfecționarea activității în domeniul pregătirii populației!

Astăzi, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am participat la prima zi a exercițiului de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii economiei naționale și a teritoriului pentru apărare „MOBEX DB-21”.

Alături de colegii mei din Consiliul Județean Dâmbovița, am asigurat toate autoritățile și structurile de specialitate că instituția pe care o conduc va asigura organizarea și susținerea tuturor activităților de pregătire a populației, a economiei și a teritoriului pentru apărare.

Sunt sigur că exercițiul se va desfășura în cele mai bune condiții, iar instituțiile publice, autoritățile administrației publice locale, operatorii economici, dar și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale vor demonstra că avem capacitatea de a soluționa orice situație care va apărea în cadrul acestui exercițiu.

Am convingerea că aceste zile de lucru vor fi de un real folos în activitatea pe care o desfășurăm, iar organizarea acestui exercițiu în județul Dâmbovița va duce la perfecționarea activității în domeniul pregătirii populației, a economiei și a teritoriului pentru apărare.

 

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1