April 14, 2024
News Ticker

Ionut Lascaie, Vicepresedinte PSD! Primaria Las Fierbinti este cu 10 clase peste Primaria Lunguletu!

Liderul PSD Dambovita, Ionut Lascaie – Vicepresedinte, consilier judetean si Presedinte PSD Lunguletu, a lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa conducerii administratiei publice locale din Lunguletu.
Ionut Lascaie reclama presupuse ilegalitati comise de catre actualul primar al comunei Lunguletu, George Dutu, privind votarea bugetului localitatii, neintrunirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Comunal, proiecte de hotarare aprobate in baza unor legi care nu mai exista, consilier personal al edilului adus de la Botosani, proprietatea terenului in care se construieste Targul Comunal si proprietatea Autobuzului de Transport Scolar, 11 salariati ai Primariei care au fost disponibilizati, neraspunsul la adresele oficiale transmise Primariei in baza Legii 544, ilegalitati privind intocmirea unor documentele, agresiunile verbale si fizice ale Primarului George Dutu la adresa unor alesi locali incomozi etc.
Este foarte grav ce se intampla in Comuna Lunguletu! Bugetul comunei a fost semnat de catre un referent, fara functie publica, in locul contabilului si votat abuziv si ilegal de catre un consilier local PNL, care nu depusese juramantul. Mai mult decat atat, acelasi consilier PNL a venit si cu un proiect de hotarare, desi nu a fost validat in functia de consilier local. Primaria din Las Fierbinti este cu 10 clase peste Primaria Lunguletu! Nimeni nu este fara de greseala, dar daca nu stii administratie publica, este mai bine sa pleci si sa lasi oamenii care au experienta si care se pricep. Mai mult decat atat, primarul Comunei Lungulet face obiectul unor investigatii ale ANI privind starea de incompatibilitate a edilului care nu a renuntat la calitatea de administrator al firmelor sale“, ne-a marturisit Ionut Lascaie – Vicepresedinte PSD Dambovita, in Studioul TV Online Riposta pe Net Targoviste.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1