Exclusiv! Panica la Gaesti! Lider PNL si director de institutie publica, inculpat intr-un dosar de trafic de influenta!


Panica la Gaesti, judetul Dambovita! Un lider marcant PNL Dambovita, fost consilier local orasenesc si fost consilier judetean, actual director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) este urmarit penal in calitate de inculpat intr-un dosar de trafic de influenta.
Este vorba despre Catalin Slavila, din Orasul Gaesti, despre care Riposta pe Net a mai scris o serie de articole privind traficul de influenta exercitat de catre liderul PNL, dar si despre trecutul tumultos si zbuciumat al acestuia. Urmarea ?! Riposta pe Net a devenit tinta unor presiuni din partea Organelor de Politie, consecinta a influentei oculte a numitului Catalin Slavila.
Iata ca Riposta pe Net a avut, inca o data, daca mai era necesar, dreptate! Parchetul de pe langa Judecatoria Dambovita confirma inceperea urmaririi penale a lui Catalin Slavila, implicat in calitate de inculpat intr-un dosar de trafic de influenta.
De altfel, panica s-a instalat deja in Orasul Gaesti, in conditiile in care ramificatiile dosarului (con) duc inclusiv la Gheorghe Grigore – Primarul urbei dambovitene, care mai are deja un dosar cu ANI privind starea de incompatibilitate.
Asadar, dupa modelul Iasi, Catalin Slavila ar trebui sa faca un pas inapoi si sa demisioneze din Partidul National Liberal, dar si din fruntea OJPC Dambovita pana la decizia finala a instantei de judecata.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1