February 28, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! 4 percheziții și 2 bărbați reținuți pentru comiterea infracțiunii de furt calificat!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au pus in aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Șotânga, Vulcana Pandele, Glodeni și Doicești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat mai multe unelte electrice, telefoane mobile, motoferastraie și obiecte contondente.

De asemenea, la domiciliul unuia dintre bănuiți, polițiștii au descoperit un pistol cu aer comprimat cu încărcător și muniție aferentă, fiind întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, conform art. 342 din Codul Penal .

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada aprilie-mai a.c., bănuiții ar fi pătruns într-o societate comercială și in doua locuințe din localitatea Vulcana Pandele, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

In urma activităților de cercetare penală, doi bărbați au fost reținuți  pentru 24 de ore, urmand ca pe parcursul zilei de maine, 11 mai, sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa în vederea dispunerii unor masuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1