December 2, 2023
News Ticker

PNL Dâmbovița! Cetățenii din Lungulețu vor rămâne alături de primarul lor, George Duțu!

COMUNICAT DE PRESĂ

Constatăm, că peste noapte dl. Ionuț Lăscaie a devenit extrem de preocupat de situația comunei sale natale, LUNGULEȚU. Dacă preocupările sale ar fi unele sincere și îndreptate către interesul public și nu către cele personale, ar fi fost de apreciat.

Dar atâta vreme cât întreaga conduită a dl. Ionuț Lăscaie a lăsat ani de zile să se înțeleagă că ora exactă pentru dânsul se dă la Târgoviște, iar la Lungulețu se află “ vaca bună de muls “, ne rezervăm dreptul să-i dăm replica pe care o merită după o conferință de presă în care a încercat să fie tăios și a sfârșit prin a deveni ridicol.

Să le luăm pe rând.

După 30 de ani de administrație mustind de incompetență asigurată de stânga social democrată, în septembrie 2020 cetățenii comunei Lungulețu au dat votul lor de încredere candidatului PNL – dl. George DUȚU, ales să conducă destinele localității vreme de patru ani.

Vorbim despre o comună bogată cu oameni harnici și muncitori care a avut ghinionul să fie condusă ani în șir de oameni incompetenți și nechibzuiți.

Vorbim despre o comună bogată lăsată în noroaie și gunoaie de niște conducători care au pus pe primul plan în exclusivitate, doar interesul personal.

În doar câteva luni de zile, primarul George DUȚU s-a pus pe treabă și lucrurile au început să se miște în mod evident.

La Căminul Cultural se lucrează temeinic, gunoiul aruncat haotic la marginea localității adunat complet și zona igienizată, precum și reabilitarea drumului national 7A pe raza localității Lungulețu sunt fapte care dovedesc în mod concret ambiția primarului George DUȚU de a face din comună o zonă modernă și frecventabilă.

Înțelegem până la un punct strigătul de disperare al dl. Ionuț Lăscaie care se vede peste noapte cu afacerile personale puse în pericol de către un primar care dorește aplicarea legii în comună și care, mai ales, dorește să pună personalul angajat din PRIMĂRIE la dispoziția cetățenilor.

Cât privește legalitatea afacerilor desfășurate în oborul organizat săptămânal în centrul comunei Lungulețu sau despre presupusa clinică medicală care ar fi trebuit să apară prin desființarea grădiniței din localitate, îl vom lăsa pe dl. Ionuț Lăscaie să dea explicații în fața altor instituții abilitate.

La final, un sfat pentru proaspătul consilier județean PSD, Ionuț Lăscaie. Dacă nu dorește să aibă soarta pe care a avut-o la concursul eșuat pe la Direcția Agricolă sau prin funcția de conducător al Culturii județene, să facă bine să încerce să pună umărul la reabilitarea DJ 711A din Serdanu. Măcar atât să facă pentru concetățenii lui care i-au arătat în septembrie 2020 cât de mult îl apreciază.

Suntem siguri că cetățenii din comuna Lungulețu vor rămâne alături de primarul lor, George DUȚU și îl vor susține în demersurile sale menite să modernizeze o comună rămasă de mulți ani pe nedrept la coada listei investiționale.

 

Biroul de comunicare al PNL Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1