May 29, 2024
News Ticker

Liderul ALDE, Ionel Petre! Statul paralel a mai pierdut o bătălie! Tăriceanu, achitat definitiv!

Decizia 119/2019 din dosarul 2555/1/2018 prin care judecatoarele supreme Mirela Sorina Popescu, Francisca Maria Vasile, Silvia Cerbu si Ana Hermina Iancu de la Inalta Curte au dispus achitarea definitiva a fostului premier Calin Popescu Tariceanu in cauza in care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa, mentinand sentinta de la fond dispusa de un complet de 3 judecatori ICCJ. Judecatoarea Ioana Bogdan a facut opinie separata, in sensul trimiterii dosarului la rejudecare.

Linsajul mediatic la care a fost supus Tăriceanu trecut în mod voit sau nu, sub tăcere de media națională. Dincolo de faptul ca în percepția publică imaginea omului a fost distrusa iremediabil iată că instanta nu poate fi înșelată precum gloata.

https://m.luju.ro/achitarea-lui-tariceanu-dna-l-a-trimis…

ICCJ a decis definitiv: “Nu a urmarit impiedicarea actului de justitie, ci valorificarea unui drept recunoscut de lege si pe care organul judiciar l-a ignorat… Aceasta maniera de strangere a probelor ar face iluzorii drepturile procesuale ale partilor si ar incalca obligatiile legale ale organului judiciar”

Ionel Petre – Vicepreședinte ALDE

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1