February 21, 2024
News Ticker

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, la Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, la Mănăstirea Nucet!

Sărbătorim astăzi Izvorul Tămăduirii, iar Mănăstirea Nucet este lăcașul unde, în fiecare an, particip la Sfânta Liturghie săvârșită de Preacuvioasele și Preasfințitele fețe bisericești.

Săptămâna Luminată are o însemnătate aparte la Mănăstirea Nucet, loc plin de har în care noi, creștinii ortodocși, ne simțim mult mai aproape de cele sfinte.

Prezența oamenilor la Aghiazma mică, săvârșită de soborul de preoți și de diaconi la “Fântâna de leac”, ne-a arătat, încă o dată, cât de puternice sunt rădăcinile credinței noastre în Dumnezeu.

De asemenea, cu ocazia zilei comunei Nucet, le urez tuturor locuitorilor acesteia un sincer și călduros “La Mulți Ani”. Să vă bucurați sănătoși, alături de cei dragi, de tot ceea ce ați realizat și sunt convins că, anul viitor, vom putea sărbători așa cum trebuie ziua comunei.

Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc jandarmilor, polițiștilor și pompierilor dâmbovițeni pentru modul în care au avut grijă ca sărbătoarea Izvorului Tămăduirii să se desfășoare fără probleme.

Hristos a Înviat!

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliului Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1