May 28, 2024
News Ticker

12 Iunie! Paul Ciuci (Compact), invitat la Concertul Aniversar TROOPER25, la Arenele Romane!

Paul Ciuci Compact, legendarul muzician Compact, este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER25 de la Arenele Romane

În data de 12 iunie 2021 TROOPER va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea trupei.

PAUL CIUCI a acceptat invitația de a se alătura formației Trooper pentru o surpriză muzicală. Povestea Compact a marcat deja mai multe generații datorită compozițiilor lui Paul Ciuci, care a scris istorie în muzica românească creând unele dintre cele mai iubite cântece ale ultimilor 40 de ani: „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Stai cu mine”, „Jocul ielelor”, „Mi-e tare dor de tine”, „Dă-mi o veste”, „Un alt început” etc. Puțini artiști se pot lăuda astăzi atât cu o bază loială de fani cu vechime, cât și cu generații tinere, care iubesc creativitatea neîntreruptă a muzicianului Paul Ciuci. Albumele Compact sunt mărturii ale unei cariere de neegalat și ale unei vieți dedicate publicului.

Coiotu’ a declarat: „Ne bucurăm teribil de mult să împărțim din nou scena cu Paul Ciuci. Paul ne-a fost alături și la evenimentul «Trooper 20 de ani». Pentru noi, Paul reprezintă un model și un reper. Am învățat o mulțime de lucruri numai discutând cu el despre muzică. Eu, unul, nu mai cunosc pe nimeni ca el; este un artist desăvârșit, care trăiește prin și pentru muzică. Timbrul vocal, felul în care cântă la chitară, capacitatea incredibilă de a scrie atât de multe piese bune, toate aceste lucruri îl plasează în galeria marilor artiști. Suntem onorați ca de ziua noastră să îl avem lângă noi pe unul dintre Legendari! Prin cântecele Compact, am simțit dinainte de a avea ocazia să ne cunoaștem cu Paul că ne este un bun prieten. Am așa de multe povești frumoase pe care trebuie să le împart cu voi, încât nu mai am răbdare! Ne vedem la Arenele Romane să povestim și să cântăm. Muzica unește suflete!”

Sursa-TROOPER

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1