June 13, 2024
News Ticker

Exclusiv! Conducerea Primăriei Târgoviște dezminte categoric zvonul privind desființarea echipelor de Volei și Baschet Feminin!


Conducerea Primăriei Târgoviște dezminte categoric zvonul privind desființarea echipelor feminine de baschet și volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. De altfel, CSM Târgoviște a cucerit în premieră titlul de Campioană a României la Volei Feminin, iar echipa de baschet a avut o comportare onorabila în LNFB și ar fi fost de neconceput fie desființate din rațiuni financiare.

Este perfect adevărat , în această perioadă, de mari restricții bugetare generate de diverși factori independenți de voința Executivului Târgoviștei (pandemie, absența oricărui sprijin guvernamental etc), autoritățile locale și județene întâmpină mari greutăți în soluționarea problemelor sportului de performanță și important este am fost asigurați voleiul și baschetul nu vor dispărea!

Nu este nimic adevărat se vor desființa! Mergem înainte cu ambele echipe, însă nu vom mai putea asigura bugetul pe care l-a avut CSM Târgoviște“, ne-a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

În mod categoric, nu este nimic adevărat! Voi avea o discuție cu domnul Primar după ce întorc din Maramureș. asigur, însă, ambele echipe vor continua la același înalt nivel de performanță. Sigur echipa de fotbal va avea prioritate, dar voleiul și baschetul nu vor dispărea de la Târgoviște, mai ales acum, când am reușit aducem titlul național în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, la volei feminin, în premieră absolută pentru Târgoviște“, ne-a mărturisit Gabriel Boriga – City Manager – ul Târgoviștei.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1