April 12, 2024
News Ticker

Pr.Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Calea Luminii, a credinței și a solidarității!

Calea luminii, a credinței și a solidarității!

Am participat în această seară, în Târgoviște, după Denia celor 12 Evanghelii, la evenimentul creștin Calea luminii, inițiat de maestrul Mihai Șerbănescu, ajuns la a XXII-a ediție.

De pe treptele Catedralei am transmis mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, anul acesta, când ne bucurăm de darul comuniunii, pentru că, în pofida încă a pandemiei, putem participa la slujbele religioase din această perioadă.

Lumina pe care am aprins-o este un simbol al Binelui mereu învingător și al iubirii milostive a Tatălui ceresc, care niciodată nu ne abandonează. Credința este acea care și astăzi ca și în toate momentele dificile ale vieții susține viața și speranța noastră.

Am ținut să apreciez slujirea deosebită, sacrificială și generoasă a medicilor, preoților, profesorilor și a familiei în general, în acest timp în care cu toții depunem eforturi curajoase de a limita și a eradica noua pandemie.

Să nu uităm niciodată să iubim, să oferim, să slujim pentru ca lumina să strălucească în viețile și comunitatea noastră!

Sărbători cu bucurie tuturor!

Pr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1