December 4, 2023
News Ticker

AJF Dâmbovița! Constantin Toma, Vicepreședinte Comisia Județeană de Arbitri!

 

Fotbalul dâmbovițean se reorganizează, iar aerul proaspăt al schimbării se simte și la Comisia Județeană de Arbitri. Recredibilizarea asociației este unul dintre obiectivele noastre și ne bucură atunci când echipa se completează cu oameni valoroși, iar Constantin Toma este unul dintre ei. Comitetul Executiv a validat numirea sa în funcția de vicepreședinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, unde va lucra într-o echipă coordonată de președintele Dorel Popa.

Constantin Toma (55 de ani) a absolvit ANEFS București, iar acum este un prosper om de afaceri. „Tomiță”, cum îi spun cunoscuții, are un CV interesant în domeniul fotbalistic. A început sportul rege la CS Târgoviște, cu regretatul Eugen Popescu, după care a bifat mai multe echipe cunoscute la nivel județean și național, precum Petrolul Târgoviște, Flacăra Moreni, Cimentul Fieni, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Gloria Bistrița, FCM Brașov și Dinamo București. La Dinamo i-a avut colegi, printre alții, pe Bogdan Stelea, Gheorghe Mihali, Marius Cheregi, Dorinel Munteanu, Tibor Selymes, Gabor Gerstenmajer ori Sulleyman Demollari. Pe banca tehnică erau Florin Halagian și Viorel Hizo.

După ce și-a încheiat cariera fotbalistică, a intrat în arbitraj, activând vreme de 6 ani la nivel județean. „Erau niște meciuri de promovare foarte frumoase la Petrolul, Cornești, Șotânga, Corbii Mari, iar stadioanele erau pline. Te duceai de plăcere să arbitrezi, inclusiv la Onoare și Promoție. Erai respectat ca arbitru, te simțeai protejat. Nu doar fotbalul, și oamenii erau de un alt nivel”, își amintește vicepreședintele CJA. „Pentru a ajunge arbitru, în primul rând trebuie să-ți placă. Acum e obligatoriu să vii de tânăr la arbitraj, dacă vrei să promovezi la un nivel mare. Sună motivant această provocare și sper să facem treabă. Îmi place echipa de la AJF Dâmbovița, una tânără și preocupată, plus că am regăsit aici niște vechi prieteni arbitri, precum Dorel Popa sau Ciprian Popa”.

Mult succes!

Sursa-AJF Dâmbovița

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1