May 28, 2024
News Ticker

Buff ! Psiholog din Târgoviște, Andreea – Elena Popescu, acuzat de lipsă de confidențialitate!

Relatia dintre psiholog si pacientul sau se defineste ca o relatie unilaterala si indreptata spre sustinerea pacientului prin empatie, o alianta de lucru bazata pe atitudine cooperanta si de incredere. De asemenea, se caracterizeaza prin acceptare neconditionata a pacientului, congruenta si colaborare, intr-un cadru cald, tolerant si intelegator.

Orice informatie dezvaluita in cadrul sedintelor ramane confidentiala si poate fi impartasita unor terti doar cu acordul si in prezenta pacientului, iar psihologul are obligatia sa respecte toate normele Codului Deontologic al profesiei si sa se conformeze reglementarilor Colegiului Psihogilor din Romania.

Nu acelasi lucru il face psihologul Andreea Elena Popescu, din Municipiul Targoviste, care este acuzata de lipsa de confidentialitate in relatia cu pacientii sai, cu influente nefaste la nivelul interactiunii unor membri de familie.

Concret, Andreea Elena Popescu ar fi divulgat nepermis informatii din cadrul sedintelor de psihologie unor persoane care nu ar fi trebuit sa cunoasca detalii care tin de intimitatea proprie, cu efecte dezastruoase in ceea ce priveste efortul parintilor de formare a pesonalitatii solide a propriiilor copii, incalcand flagrant principiul confidentialitatii

 

Sursa – Generația 9

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1