September 26, 2023
News Ticker

Revoltător! Autobuz Mercedes vandalizat cu o sabie pe o stradă din Târgoviște!

La data de 26 aprilie, in jurul orei 09:15, politistii din cadrul Poliției Municipiului Targoviste au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe bulevardul I.C. Bratianu, o persoana de sex masculin a distrus geamul unui autovehicul.
Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat doi bărbați in vârsta de 27 si 22 de ani, din localitatea Vulcana Pandele. Din cercetari a reieșit faptul ca tânărul in vârsta de 22 de ani, in timp ce se afla pe strada, ar fi oprit un autovehicul in care se aflau călători și ar fi distrus cu un obiect ascuțit-tăietor geamul lateral al mijlocului de transport public.Totodata, acesta ar fi adresat injurii și amenințări la adresa polițiștilor care au intervenit. Barbatul in cauza a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Targoviste, iar ulterior la spital, unde a fost internat la Sectia de Psihiatrie.
De asemenea, politistii au condus la sediul Poliției, pentru audieri și bărbatul in vârsta de 27 de ani.
In urma evenimentului, nu au fost persoane ranite.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, fapta prevazuta de art. 253 din Codul Penal, ultraj, fapta prevazuta de art. 257 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevazuta de art. 371 din Codul Penal, fiind informat procurorul competent.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște: “Ne dorim cu toții un oraș civilizat, curat și mijloace de transport în comun noi și moderne. Unii însă iși bat joc de munca tuturor. In jurul orei 10, pe o stradă din oraș, un individ a spart, nici mai mult nici mai puțin, cu un fel de sabie, geamul de la șofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administrației publice locale din Târgoviște și pus în circulație luna aceasta. Autorul a fost identificat și prins rapid de către forțele de ordine, iar filmările de pe camerele video ale autobuzului, atât interioare, cât și exterioare, sunt probe concludente. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autobuzul este asigurat

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1