February 21, 2024
News Ticker

Consultanță juridică gratuită! Adrian Țuțuianu, colaborator Riposta pe Net! This Is The Way!

Președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, lider regional PRO România, fost senator de Dâmbovița, ex- Ministrul Apărării Naționale și fost Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ex- Președinte PSD Dâmbovița, va realiza o emisiune săptămânală la TV Online Riposta pe Net din Târgoviște.

Emisiunea va aborda subiecte de natură juridică, derulată sub genericul Consultanță Juridică (Gratuită!), cu o serie de componente exclusiv juridice cu care se confruntă dâmbovițenii și nu numai, în ceea ce privește legislația în vigoare.

Adrian Țuțuianu este un renumit avocat, membru în Uniunea Juriștilor din România, cadru universitar de prestigiu la Facultatea de Drept, Vicepreședintele Senatului Universității Valahia din Târgoviște, membru al Baroului Dâmbovița.

Orice întrebare, nelămurire sau aspecte ce țin de problematica juridică le puteți adresa în timpul emisiunii, pe pagina de Facebook, la TV Online Riposta pe Net sau pe site-ul publicației Riposta pe Net, pe adresa redacției, office@ripostapenet.ro.

This Is The Way!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1