April 14, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus!

Acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 continuă

La data de 20 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat noi acțiuni, sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte instituții de la nivel teritorial, în vederea verificării modului în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 150 de polițiști au fost angrenați în activități, efectuând verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane – piețe, centre comerciale, restaurante, terase, dar și în mijloacele de transport public în comun, fiind organizate 32 de acțiuni punctuale.

Au fost legitimate peste 1.200 de persoane și au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.000 de lei, dintre care 71 au fost pentru neportul măștii de protecție și 7 pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația în afara gospodăriei/ locuinței.

Acțiunile organizate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind controlalte 218 astfel de autovehicule, în vederea asigurării unui climat de siguranță pentru călători.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 continuă, forțele de ordine fiind permanent la datorie.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1