Lord of the Rings, varianta Valahă! Miniștrii Drulă și Năsui, Sauron și Saruman pentru dâmbovițeni!


Lord of the Rings, în varianta Valahă! Miniștrii Transporturilor și Economiei, Drulă și Năsui, sunt Sauron și Saruman pentru dâmbovițeni! Cei 2 membrii ai Cabinetului Câțu, ambii – de la USR PLUS, se fac vinovați de abandonarea a 2 proiecte vitale pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița, condamnat, din nou, la subdezvoltare pentru următorii ani. Este vorba despre DN71 (contract de execuție semnat pe 30 decembrie 2020, fonduri europene asigurate, 10 ani de tergiversare – reabilitare și modernizare pe 4 benzi, BucureștiTârgoviște – Sinaia) și COS Târgoviște (doar semnătură Ministrului Năsui a lipsit pentru salvarea mândriei metalurgiei românești).

Valoarea proiectării Drumului Expres BucureștiTârgoviște (varianta Drulă) se ridică la 15,7 milioane lei! În calitate de solicitant, CNAIR a depus cererea de finanțare pentru Proiectul Elaborare Studiu de Prefezabilitate și Studiu fezabilitate pentru Drum Expres BucureștiTârgoviște în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014 – 2020. Cu alte cuvinte, alți bani cheltuiți pe studii, avize și exproprieri și alți ani de așteptare, în condițiile în care, în varianta Not Drulă (Gandalf), banii erau asigurați, din fondurile europene, contractul de execuție era semnat, în primăvară ar fi trebuit înceapă doar lucrările.

În loc de execuția modernizării pe bani europeni, avem proiectare pe bani europeni! Vor fi circa 3 ani cu aprobări și licitația de proiectare. Succes, USR PLUS, Succes, Drulă! Păcat, Dâmbovița!“, ne-a mărturisit, ironic, evident, Ionuț Săvoiu – Vicepreședinte PSD Dâmbovița, unul dintre liderii politici care s-au zbătut ani de zile pentru acest proiect.

Plătesc Drulă sau USR PLUS toți banii cheltuiți într-un deceniu pentru (ne) finalizarea acestui proiect ?! Răspund Drulă sau USR PUS pentru toate viețile omenești pierdute pe DN71 din cauza traficului rutiere intens ?! Plătesc Drulă sau USR PLUS toate pierderile economice uriașe cauzate județului Dâmbovița prin nefinalizarea celor 2 proiecte ?! Plătesc Drulă sau USR PLUS șomajul și / sau recalificarea celor 1000 de foști salariați de la COS Târgoviște?!

Drulă și Năsui, sunteți Sauron și Saruman pentru dâmbovițeni!

Demisia urgentă!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1