February 21, 2024
News Ticker

Neamunit România! Vom fi total împotriva oricărei forme de vaccinare obligatorie!

FOARTE GRAV!

Printr-o decizie istorică, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) deschide calea spre vaccinarea obligatorie a tuturor cetățenilor europeni!

CEDO a luat această hotărâre după ce a fost sesizată de părinții unor copii nevaccinați că li s-a refuzat accesul la o grădiniță din Cehia. CEDO stabilește în hotărârea de azi, 8 aprilie 2021, că vaccinarea obligatorie a copiilor din Cehia împotriva a două boli – între care difterie, tetanos, poliomielita – nu constituie o încălcare a dispozițiilor Convenției europene a drepturilor omului cu privire la ”dreptul la respectarea vieții private”.

Vaccinarea obligatorie este “necesară într-o societate democratică”, consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului!

“Această decizie vine să întărească posibilitatea unei obligații de vaccinare în condițiile pandemiei actuale de COVID-19”, a comentat pentru France Presse Nicolas Hervieu, jurist specialist al CEDO, subliniind “marja de apreciere lăsată de Curte statelor în politica lor de vaccinare”.

CE ÎNSEAMNĂ ACEASTĂ HOTĂR RE? Practic, CEDO a dat mână liberă statelor europene să stabilească prin lege scheme de vaccinare obligatorii pentru copii, dar și pentru adulți, atât pentru vaccinurile “clasice”, cât și pentru Covid19 sau pandemiile viitoare.

CONSIDERĂM CĂ PRIN ACEASTĂ DECIZIE, Curtea Europeană a Drepturilor Omului ȘI-A PIERDUT ORICE FEL DE LEGITIMITATE JURIDICĂ, ETICĂ ȘI MORALĂ ÎN FAȚA CETĂȚENILOR EUROPENI.

CEDO a demonstrat azi faptul că, în realitate, în loc să fie un instrument onest și obiectiv pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor europeni, s-a transformat într-un instrument de aplicare a directivelor politice primite de la Bruxelles. Considerăm că aceste derapaje spre o dictatură medico-sanitară sunt extrem de grave și amintesc mai curând de practicile dictaturii naziste, decât de o democrație autentică.

Noi ne reafirmăm aceeași poziția dintotdeauna pe acest subiect: avem datoria de a ne apăra drepturile și libertățile fundamentale, printre care și dreptul de a dispune de propriul corp. Așa cum se afirmă și în Convenția de la Oviedo, NICIUN ACT MEDICAL NU POATE FI APLICAT ÎMPOTRIVA VOINȚEI PACIENTULUI și cu atât mai mult un act medical care are posibile efecte adverse, unele foarte grave, așa cum sunt vaccinurile.

Vaccinarea obligatorie nu poate fi niciodată “necesară într-o societate democratică”, nici măcar sub pretextul unei pandemii, ci numai într-o dictatură, declarată sau mascată.

AM FOST, SUNTEM ȘI VOM FI TOTAL ÎMPOTRIVA ORICĂREI FORME DE VACCINARE OBLIGATORIE.

ASOCIAȚIA NEAMUNIT

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1