October 6, 2022
News Ticker

Liderul PRO România, Adrian Țuțuianu! Nu a existat vreun Ministru al Sănătății mai fals și mai dăunător!

Nu cred că a existat vreun ministru al Sănătății mai fals și mai dăunător decât acest personaj. A păcălit atât de mulți oameni cu „buna sa credință”, care era doar o poleială a unor interese financiare directe și urât mirositoare.

Omul este cinic, disprețuitor și extraordinar de incompetent. Ce s-a întâmplat zilele acestea cu protocolul înmormântării celor decedați de Covid relevă toate găurile negre din comportamentul individului.

Timp de aproape două săptămâni, Voiculescu a blocat modificarea de bun simț a unor interdicții revoltătoare față de bolnavii sau rudele celor decedați de Covid în spitale – să nu poți să chemi un preot pentru ultima Spovedanie sau Împărtășanie, să nu poți respecta ritualul înmormântării, să îngropi trupurile dezbrăcate în saci negri de plastic. Ceva de nedescris pentru un copil căruia îi moare părintele, pentru un părinte căruia îi moare copilul, pentru un soț căruia îi moare soția etc.

Ajuns, în cele din urmă, la concluzia că trebuie să accepte aceste modificări, ministrul Sănătății aruncă o nouă mostră de dispreț și ignoranță, susținând că nu exista obligația ca morții de Covid să fie îngropați fără haine. Absolut groaznic acest personaj, care nu cunoaște nimic din sistemul pe care îl gestionează, interesat doar să dreneze banii de aici către sponsorii ce-l susțin.

Adrian Țuțuianu – Președinte PRO România Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1