February 23, 2024
News Ticker

Revolta ONG! Acuzații grave la adresa Primarului Municipiului Moreni, Constantin Dinu!

Acuzații grave la adresa Primarului Municipiului Moreni, Constantin Dinu, urmare a unui e-mail primit pe adresa redacției noastre! Un ONG, reprezentat de către Maria Felea – Președintele Asociației Sprijin pentru Normalitate Autism Moreni, județul Dâmbovița, i-a propus administrației locale încheierea unui parteneriat public – privat pentru acordarea spre folosință a unui imobil părăsit pentru amenajarea unui Centru de Terapii pentru Copii. Maria Felea susține deține dovezi privind implicarea primarului în diverse tranzacții, imobilul în cauză urmând fie cumpărat de către un medic de familie pentru construcția unui Cabinet Medical.

Primarul deține jumătate din spațiile orașului! Exista o Hotărâre de Consiliu Local prin care a acordat în superficie un teren de 1400 mp firmei unde el este asociat! E subiect de ANI! Am făcut plângere la Curtea de Conturi și a redirecționat către Politie! Nici până în ziua de azi nu am primit soluționarea!“, ne-a mărturisit Maria Felea – Președinte Asociația Sprijin pentru Normalitate Autism Moreni.

Așteptăm reacția autorităților locale la acuzațiile extrem de grave lansate de către conducerea ONG – ului din Municipiul Moreni.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1