December 10, 2023
News Ticker

Inot – CS Târgoviște! 4 Sportivi, la Cupa României pentru Seniori, Tineret și Juniori

Ediția din acest an a Cupei României la înot pentru seniori, tineret și juniori se află în plină desfășurare la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

La competiția programată în perioadele 31 martie – 3 aprilie (rezervată probelor feminine) și 7 -10 aprilie (rezervată probelor masculine), Clubul Sportiv Târgoviște este reprezentat de patru sportivi, ce se vor afla la startul mai multor probe.

Înotătorii clubului nostru (antrenați de Octavian Postolache) prezenți la ediția din acest an a Cupei sunt Clara Spânu (senioare), Adelina Bostangiu, Andrei Amuza și Andrei Lazăr (toți juniori).

Adelina Bostangiu, calificată în finalele probelor de 50 și 100 m bras

În primele zile de concurs, Adelina Bostangiu are parte de rezultate mai mult decât bune, calificându-se în două finale.

Prima finală prinsă de talentata sportivă a clubului nostru a fost cea de 50 m bras. La finalul acesteia, Adelina s-a clasat pe locul 11, în ierarhia dedicată junioarelor.

A doua finală în care a reușit calificarea sportiva clubului nostru a fost în cea de 100 m bras. Întrecerile acestei probe vor avea loc sâmbătă de dimineață. La fel ca și în proba de 50 m bras, Adelina speră să obțină un rezultat cât mai bun și în proba de 100 m bras.

Sursa- cstargoviste.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1