December 10, 2023
News Ticker

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! E nevoie de calm și dialog social, nu de arestări și sancțiuni

Domnule Președinte al României Klaus Werner Johannis

Membrii partidului politic suveranist Dreapta Republicană cere tuturor forțelor politice, să se pună la masa dialogului pentru binele și sănătatea românilor.

Considerăm ca în această perioadă tulbure este nevoie de “calm şi dialog social” nu de arestări și sancțiuni, pentru a fi transmis către cetățeni un mesaj de predictibilitate, privind efectele măsurilor de restricții sanitare si de detensionare a tensiunilor politice si sociale pentru salvgardarea Națiunii Române.

Nu putem să ne distrugem singuri economia și democrația socială.

Dezavuăm sloganuri politicianiste a tuturor factorilor politici  iresponsabili de a implica armata posibil pentru a se da o lovitură de stat …

Noi romanii,  nu suntem teroriști!

Trebuiesc respectate Tratatele internationale la care Republica România este parte, in mod esențial TFUE si Constituția și Legile Țării.

Comunicare! Comunicare! Comunicare! –pentru Libertate! Acesta este dictonul patronat de idealul nobil a Solidarității Creștine, Naționale, Social Republicane.

Ca forță politică de opoziție extraparlamentară,  dorim să avem totuși un dialog constructiv cu Excelența Sa domnul Președinte al României garantul Constituției,  cu Primul-ministru, cu autoritățile de forță și de implementare a legii, cu Comitetul de Urgență !

Avem de oferit soluții urgente in ceea ce privește „comunicarea in situații de criză”, măsurile profilactice ceea ce va stopa criza medicală, măsuri ce privesc cultura fizică terapeutică de Urgență, măsuri de ordine socială asumată și dialogată direct cu societatea civilă fără discriminare.

Românii au nevoie de încredere în instituțiile statului!

Trebuie să terminăm cu haosul in instituirea unor măsuri restrictive ce aduc atingere drepturilor și libertăților constituționale, măsuri ilogice care duc la scăderea mobilității și la scăderea  nivelului de trai!

Domnule Președinte, Biserica, familia și Armata Națiunii Române sunt esențiale, pot ajuta si trebuiesc protejate.

Libertățile  fundamentale de după 89′ trebuiesc salvgardate.

Așteptând un dialog urgent, cu deosebită stimă,

Silviu Crăescu Președinte Partid Dreapta Republicana – PDR (*partid politic cu asumat mesaj suveranist)

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1