December 2, 2023
News Ticker

APIA Dâmbovița! Se primesc cereri privind ajutorul de stat la rambursarea diferenței de acciză la motorină!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeste, in luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură,  trimestrul I  / 2021.

Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate  si copiile facturilor/bonurilor fiscale de achizitie.

In judetul Dambovita, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură achizitionata in trimestrul I al acestui an 440 de fermieri care au obtinut accord favorabil pentru finantare.

Pentru lamurirea oricarei neclaritati, fermierii sunt rugati sa sune la APIA Centrul Judetean  Dambovita unde vor fi consiliati de functionarii responsabili cu aceasta activitate.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă  pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1