February 25, 2024
News Ticker

8 tineri dâmbovițeni! Admiși la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani!

Opt tineri dâmbovițeni, recrutați de Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, au fost declarați admiși în urma susținerii probei de verificare a cunoștințelor pentru admiterea în Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Dintr-un număr de 66 de candidați, care s-au înscris pentru sesiunea de admitere februarie-aprilie 2021, după evaluarea psihologică și evaluarea performanței fizice, au promovat 36 dintre aceștia, care au susținut proba de verificare a cunoștințelor, iar în urma rezultatelor obţinute au fost declarați admiși un număr de 8 tineri dâmbovițeni.

Aceștia urmează să susțină vizita medicală, iar cei care vor fi declarați „Apt”  vor începe pregătirea specifică școlii de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Le urăm success pe timpul studiilor și îi așteptăm cu drag să efectueze stagiul de practică în cadrul unității noastre după parcurgerea etapei de inițiere la școala militară, iar la finalizarea cursurilor să ne devină colegi pentru a contribui la asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în județul Dâmbovița.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1